MUDr. Hladíková oznamuje, že ve čtvrtek 11. a v pátek 12. dubna neordinuje z důvodu čerpání dovolené. Akutní stavy ošetří MUDr. Gerlová v Hranicích ve svých ordinačních hodinách (tel: 777 537 427).

 

Zemědělské družstvo Partutovice svolává Výroční členskou schůzi na pátek 12. dubna v 16:00 hodin v jídelně ZD Partutovice. Program je vyvěšen v areálu ZD, na úřední desce a webových stránkách obce. Představenstvo družstva žádá členy, kteří se nemohou schůze zúčastnit osobně, aby se na základě plné moci nechali zastoupit. Plná moc bude součásti pozvánky a také je k vyzvednutí v prodejně ZD Partutovice.

 

Soukromá firma ROKUP přijede v pátek 12. dubna v 7:45 hod. k Prostředním Drahám, kde bude prodávat krmiva pro slepice a králíky 20 kg za 300 Kč. Dále vykupuje králičí kůže 18 Kč za kus.

 

Kamenictví Gál sjednává po telefonní domluvě objednávky na veškeré kamenické práce, a to na telefonním čísle: 777 888 332.

 

Obecní pohostinství bude v pátek 12. dubna uzavřeno.

 

Obec Jindřichov zve příznivce divadla na představení Svatba sňatkového podvodníka, v podání Divadelního souboru Tyl Drahotuše, které se bude konat  v pátek 12. dubna v 19:00 hodin v sále obecního úřadu. Vstupné  80,- Kč, děti do 15 let zdarma.

 

 

 

                                                                                     Petra Azabache

                                                                                   místostarostka obce