Upozorňujeme občany, že v pátek 29. března bude v naší obci proveden svoz PDO.

 

TJ Partutovice zve děti i dospělé v sobotu 30. března na bruslení na zimní stadion do Valašského Meziříčí. Ledová plocha je objednaná v čase 17:00 - 18:00. Vstupné zdarma, doprava vlastní.

 

Studénka Nikol přijede do naší obce ve čtvrtek 28. března a bude u Prostředních Drah v době 08:45 - 09:00 nabízet: chovné kohouty, roční slepice, kuřice různých barev, krmné směsi a vitamíny.

 

Společenství kominíků a topenářů bude provádět v úterý 9. dubna  požadované kontroly a čištění komínů za 450 Kč, čištění plynových kotlů za 450 Kč a revize kotlů na tuhá paliva za 1 100 Kč. Dále nabízí vložkování a frézování komínů. Zájemci se mohou objednat telefonicky na telefonním čísle: 608 748 989.

 

Zemědělské družstvo Partutovice svolává Výroční členskou schůzi na pátek 12. dubna v 16:00 hodin v jídelně ZD Partutovice. Program je vyvěšen v areálu ZD Partutovice, na úřední desce a webových stránkách obce. Představenstvo družstva žádá členy družstva, kteří se nemohou členské schůze zúčastnit osobně, aby se, na základě plné moci, nechali zastoupit. Plná moc bude součásti pozvánky a také k vyzvednutí v prodejně ZD Partutovice.

 

Obecní úřad informuje občany, že na místním hřbitově již teče voda.

 

Obecní pohostinství bude ve čtvrtek 28. a v pátek 29. března uzavřeno.

 

                                                                           

                                                                                     Petra Azabache

                                                                                   místostarostka obce