Hlášení rozhlasu (37. týden roku 2020)

 

Sdělujeme občanům Partutovic, že ukončujeme výběr poplatků za vodné za období 1. pololetí roku 2020. Poslední termín úhrady je stanoven na 15. září 2020. Tímto vyzýváme poslední dlužníky k jejich uhrazení. Po uplynutí termínu k úhradě budou pohledávky dlužníků po písemné výzvě předány k vymáhání. Poplatky je možno uhradit denně v pokladně OÚ Partutovice nebo na účet obce 5129831/0100.

 

Informujeme občany, že ve středu 16. 9. 2020 v 17:00 hodin se uskuteční v sále Obecního domu představení a projednání projektové dokumentace „Kanalizace a ČOV Partutovice“. Zhotovitelem PD bude představen a vysvětlen systém kanalizace, páteřní osa s místy a způsobem napojení jednotlivých domácností.

 

Informujeme občany, že termíny konání obecních a spolkově-kulturních akcí jsou uvedeny v kalendáři na webových stánkách obce Partutovice:

http://www.partutovice.cz/clanek/kalendar-akci-obsazenosti-sportovist-salu.

 

Pojízdná prodejna ROSNIČKA oznamuje občanům, že do naší obce se svojí prodejnou přijede ve čtvrtek 10. září 2020 v 15:15 hod na obvyklé místo "Partutovice drahy" a v 15:30 hod "Partutovice zastávka". Prodávat bude obvyklý sortiment krmiv pro domácí a hospodářská zvířata, drogistické potřeby a základní potraviny.

 

Kamenictví Gál sjednává po telefonní domluvě objednávky na veškeré kamenické práce, a to na telefonním čísle: 777 888 332. Kamenictví nabízí nové pomníkové sestavy a úpravy, opravy Vašeho hrobu, kompletní služby v oboru kamenictví a restaurování.

 

V pondělí 14. září se zahajuje výkup padaných jablek. Výkup bude probíhat v Hranicích ve výkupně druhotných surovin Knopcentrum, ulice Potštátská.

 

Firma Bartoň a Partner hledá zaměstnance na pozici strážný/á. Vyhrazené pro osoby s invalidním důchodem. Zkrácený úvazek, směny 20:30 – 6:00 hod. pondělí až neděle. Nástup možný ihned, mzda od 13.500 Kč, kontakt: Martin Dudák, tel.: 735 171 157.

 

TJ Partutovice pořádá v neděli 27. září 2020 od 15:00 hod. na točně autobusu VIII. ročník obnoveného Brázdova běhu, aneb zdolej Partutovice po svých.

                                                                                                                                                                                                                                                       Zdeněk Lehnert         

                                                 místostarosta obce