Upozorňujeme občany, že v pátek 26. dubna bude v naší obci proveden svoz PDO.

 

Sdělujeme občanům, že se vybírá poplatek za svoz pevného domovního odpadu na rok 2024. Poplatek činí 650,- Kč na osobu s trvalým pobytem v obci a lze uhradit denně v pokladně OÚ Partutovice nebo převodem na účet číslo 5129831/0100.

 

Pojízdná prodejna ROSNIČKA přijede ve čtvrtek 25. dubna v 15:15 – Partutovice Prostřední  Drahy a v 15:30 - Partutovice zastávka. Prodávat bude obvyklý sortiment krmiv pro domácí a hospodářská zvířata, drogistické potřeby a základní potraviny.

 

ZŠ a MŠ Partutovice srdečně zve všechny děti, jejich rodiče a občany obce na společný výlet, který se uskuteční v sobotu 4. května. Odjezd autobusem v 8:00 hod. od školy, návrat v cca 19:00 hod. Program: Návštěva areálu Živá voda v Modré a Archeoskanzen Modrá. Poté přesun autobusem  do Starého Města u Uherského Hradiště, návštěva unikátního KOVOZOO. Cena za dítě je 300,- Kč., cena za dospělého je 650,- Kč a zahrnuje dopravu a všechny vstupy. Přihlásit se můžete na tel. čísle  737 288 498 nebo osobně v základní škole.

 

SRPŠ Partutovice informuje, že termín akce Čarodějnické opékání u rybníka Hráz se přesouvá na úterý 30. dubna v 16:00 hod. Drobné občerstvení bude zajištěno. K zakoupení budou špekáčky k opékání na ohni. Srdečně zvou pořadatelé.

 

Upozorňujeme občany, že v sobotu 4. května  proběhne v naší obci svoz nebezpečného a velkoobjemového odpadu. Odpad se začne navážet na odstavnou plochu u sběrného dvora v sobotu od 07:00 hodin a sběr potrvá do 09:30 hod. Žádáme občany o dodržení termínu i času.

 

MVDr. Radek Novotný oznamuje, že bude v sobotu 4. května provádět vakcinaci psů, a to v těchto časech: 11:00 – 11:30 hod. u OÚ, 11:45 – 12:00 hod. na dolní autobusové zastávce. Cena základního očkování proti vzteklině je 190,- Kč, cena rozšířeného očkování proti psince, parvoviróze a dalším chorobám je 490,- Kč. Zároveň bude možno zakoupit tablety na odčervení psů, přípravky proti klíšťatům a blechám a objednat další veterinární služby. Prosíme majitele psů, aby si s sebou nezapomněli vzít očkovací průkaz, v případě agresivních psů také košík.

 

V pátek 26. dubna bude obecní pohostinství uzavřeno.

 

 

 

 

 

                                                                                                          Petra Azabache

                                                                                                      místostarostka obce